Leírás
"Napjainkban egyre többen szenvednek ételallergiában. Elsősorban tej- és tojás allergiában szenvedőknek ajánlom ezt a szakácskönyvet, valamint azoknak a vegetáriánusoknak, akik nem fogyasztanak semmilyen állati termékeket. A több mint 100 receptből álló szakácskönyv könnyen és gyorsan elkészíthető változatos, egyszerű ételekből áll, amit könnyű beszerezni bármelyik áruházláncban, bio- vagy reformboltokban. A könyvben rövid életmódtanácsadás is található, tapasztalt dietetikus ajánlásával. A receptek elkészítésénél kíméletes főzéstechnikát alkalmazok. Éppen ezért az elkészített ételeket kicsi gyerekek, diétázók, fogyókúrázók is fogyaszthatják, mivel teljesen koleszterin mentes ételekről van szó. A receptek nem kötöttek, ezért mindenkit bátran biztatok arra, hogy merjen új ízekkel kísérletezni, kedvenceivel vegyítve."